Kirurgija
Bitenc

Poročilo kliničnega registra raka pljuč Kirurgije Bitenc.

Najsodobnejša oprema

Izkušeni in priznani kirurgi

Dve mednarodni akreditaciji

Kirurgija bitenc

Najsodobneje opremljena operacijska dvorana v Sloveniji.

Leta 2007 smo v prostorih Klinike Golnik odprli tehnološko najsodobneje opremljeno operacijsko dvorano v Sloveniji. Odprta je bil z namenom, da bi bolnikom, ki potrebujejo zahtevne operacijske posege, omogočili najsodobnejše in najzahtevnejše storitve na področju torakalne kirurgije. Kirurgijo smo postopoma razširili na področja kirurgije trebušnih organov, nevrokirurgije, ortopedske, žilne in estetske kirurgije. Sodelujemo z vrhunsko usposobljenimi, izkušenimi in priznanimi kirurgi za vsako področje posebej.

Leta 2014 smo pridobili dve mednarodni akreditaciji za našo ustanovo: Healthcare Accreditation Standards of the American Accreditation Council in DNV GL’S INTERNATIONAL ACCREDITATION PROGRAM FOR HOSPITALS. Obe akreditaciji potrjujeta, da bolnike v naši ustanovi obravnavamo v skladu s standardi, ki jim zagotavljajo najvišjo možno varnost. Zavedamo se, da je zaupanje v naše strokovnjake in njihova prijaznost ob potrebi po kirurškem zdravljenju ključnega pomena. Zavedamo se tudi, da je zdravje in s tem življenje enkratna in neprecenjljiva vrednota za vsakega posameznika. Zagotavljam vam, da se bomo tudi naprej trudili za celovito odličnost. Marko Bitenc, direktor

VODSTVO

MAG. MARKO BITENC, DR. MED.

OSEBJE

ZDRAVNIKI SPECIALISTI, ZDRAVSTVENO OSEBJE

VODSTVO

MAG. MARKO BITENC, DR. MED.

OSEBJE

ZDRAVNIKI SPECIALISTI, ZDRAVSTVENO OSEBJE

DEJAVNOSTI

Operacija in hospitalizacija se izvaja v bolnišnici Golnik.

Operacije in hospitalizacija Bolnišnica Golnik
Kadar je za zdravljenje bolezni indicirana operacija, je bolnik napoten na bolnišnični oddelek Kirurgije Bitenc, ki se nahaja v sklopu Klinike Golnik. Bolnik je sprejet preko sprejemne ambulante.

Bolnišnični oddelek je razdeljen na intenzivni in navadni del. Na bolnišničnem oddelku zdravniki specialisti kirurgi, anesteziologi, internisti, strokovnjaki zdravstvene nege, fizioterapevti in dietetiki skrbijo za spremljanje življenjskih funkcij bolnika, predpisujejo in dajejo terapijo, izvajajo fizioterapijo in negujejo bolnika do trenutka, ko je sposoben za odpust domov.

prostori kirurgije bitenc

Ambulantna
dejavnost

V specialistični ambulanti se specialist z bolnikom natančno pogovori o njegovih težavah, prejšnjih boleznih, boleznih, ki se pogosteje pojavljajo v njegovi družini, o bolnikovih razvadah in seveda naravi dela, ki ga opravlja v poklicnem življenju. Zatem pregleda izvide vseh preiskav, ki jih je bolnik že opravil in odloči o potrebnih drugih preiskavah. Na koncu določi diagnozo oziroma diagnoze bolezni ter bolniku razloži in mu predlaga zdravljenje. V specialistični ambulanti se izvajajo tudi kontrolni pregledi bolnikov, tako tistih, ki so bili operirani, kot tistih, ki so zdravljeni konzervativno. Specialistična dejavnost se izvaja v Zdravstvenem Zavodu Zdravje v Ljubljani.

Endoskopska
dejavnost

Izvajanje ezofagogastroduodenoskopij (gastroskopij) pomeni pregled notranjosti požiralnika, želodca in dvanajstnika. S to preiskavo zanesljivo odkrijemo benigne in maligne tumorje v predelu zgornje prebavne cevi. Ugotavljamo tudi vnetne spremembe in razjede v predelu požiralnika, želodca in dvanajstnika. Posebej pa smo usmerjeni v diagnostiko in spremljanje refluksne bolezni požiralnika, kil hiatusa požiralnika in ahalazije kardije. Endoskopska dejavnost se izvaja v Zdravstvenem Zavodu Zdravje v Ljubljani.

Informacije in naročanje so vam na voljo vsak dan od ponedeljka do petka od 8.00 do 12.00 ure.

BOLNIŠNICA

KIRURGIJA BITENC

Golnik 36, 4204 Golnik

AMBULANTA

KIRURGIJA BITENC

Vilharjev podhod 1, 1000 Ljubljana

Pišite nam

Pregledno in enostavno

Za naročanje lahko izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na telefonsko število oziroma nam posredujte email. Kontakte podatke najdete v rubriki Splošne informacije – Kontakti ali v rubriki Kontakti.